Auton huolto erämaksulla - Erämaksu

Teetä huolto NYT, maksa erissä

Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Mekonomen Rahoitus – HAE NYT

Jaa maksusi osiin – Mekonomen-tilillä on monia etuja.

  • Tilin avaaminen on maksutonta ja myönnetty luotto on käytettävissä heti. Tili on myös vuosimaksuton. Voit käyttää samaa tiliä seuraavallakin käynnilläsi.
  • Saat aina 30–60 päivää kulutonta ja korotonta maksuaikaa.
  • Voit jakaa summan pidemmälle maksuajalle, esimerkiksi kolmelle kuukaudelle ilman korkoa. Kuukausittaisen lyhennyksen lisäksi maksat ainoastaan käsittelymaksun 4 €/kk.
  • Valittavanasi on myös 12 kuukauden koroton maksuvaihtoehto. Tuolloin kuukausittaisen lyhennyksen lisäksi maksat käsittelymaksun 4 €/kk sekä tilimaksun 35 €.
  • Et maksa ostoksen yhteydessä mitään. Laskun lähetämme sinulle seuraavana kuukautena, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuajan.

Tyyppiesimerkki 12 kk:n maksuvaihtoehdosta*

*Esimerkkilaskelma on tehty 15.07.2017. Laskelma edellyttää, että korko ja kulut eivät muutu esimerkin maksuajan aikana. Luoton muusta käytöstä voi myös seurata korkeampi tai alempi todellinen vuosikorko. Todellinen vuosikorko on laskettu Oikeusministeriön asetuksen (824/2010) mukaisesti.

**Pyöristys tehty ylöspäin yhden desimaalin tarkkuudella. Kuukausi maksuvaihtoehdon valinnan jälkeen osamaksuerään lisätään mahdollinen tilimaksu.