Henkilötietojen käsittely

Mekonomenilla suojaamme yksityisyyttäsi ja pyrimme takaamaan korkealaatuisen tietosuojan. Tietosuojaperiaatteestamme selviää miten keräämme ja käytämme henkilötietojasi. Tietosuojaperiaatteesta selviää myös oikeutesi ja miten voit hyödyntää niitä.

Mekonomen Oy, yritystunnus 2259452 – 4, osoitteessa Muuntotie 3, 01510 Vantaa on henkilötietojasi käsittelevä rekisterinpitäjä.

Mekonomen-ketju koostuu useammasta yhteistyötä tekevästä myymälästä ja korjaamosta. Osa Mekonomen-ketjun myymälöistä ja korjaamoista ovat itsenäisiä yrityksiä jotka ovat itse juridisesti vastuussa heidän henkilötietojen käsittelystä. Päästääksesi käsiksi heidän tietosuojaperiaatteeseen, ota yhteyttä kyseiseen myymälä- tai korjaamoyritykseen. Kaikkien Mekonomen-ketjun toimipisteiden yhteystiedot löydät täältä.

Jos sinulla on kysymyksiä meidän henkilötietojesi käsittelyyn liittyen tai jos sinä haluat käyttää oikeuksiasi sinun henkilötietojen käsittelyn liittyen, olet tervetullut ottamaan yhteyttä meidän Tietosuojavastaavaan: gdpr@mekonomengroup.com