Mekonomen Autohuolto - ProMeister varaosat - Autokorjaamo

ProMeister

Kehittämämme varaosavalikoima 5 vuoden takuulla

ProMeister on Pohjoismaiden laajin ammattilaisille tarkoitettu varaosa- ja työkaluvalikoima. ProMeister on konsernimme yhteinen tuotemerkki joka on Mekonomenin, MECAn ja Sörensen & Balchenin luoma. ProMeisterin valikoima koostuu korkealaatuisista ja hyvän hinta-laatusuhteen omaavista varaosista, jotka on suunniteltu nykyaikaiselle eurooppalaiselle autokannalle.
ProMeister-varaosilla on aina 5 vuoden takuu. Kaikki kehitys ja valmistus tapahtuu konsernin oman valvonnan alla ja valikoiman tuotteet ovat läpikäyneet vaativia testejä vastatakseen markkinoiden koviin vaatimuksiin.
Kaikki varaosat tuotetaan isoissa erissä, mikä mahdollistaa alhaisemmat valmistuskustannukset – ja siten alhaisemmat hinnat kuluttajille.

ProMeister-valikoima

Laturit

Valmistettu muodostamaan vähemmän kitkaa, joka tarkoittaa alhaisempaa polttoaineenkulutusta ja alempaa äänitasoa.

Jarrulevyt

Keskiö ja reunat ovat maalatut, lämpöä hylkivät, valmistettu poikkeuksellisen laadukkaasta valuraudasta: GG20 ja GG15HC.

Jarrunesteet

ProMeister jarrunesteitä on kahta erilaista, DOT-4 ja DOT-5.1, joita on saatavilla kolmessa eri pakkauskoossa: 1 litra, 5 litraa ja 20 litraa.

Jarrupalat

ECE R90 -hyväksytyt, joka tarkoittaa erittäin korkealaatuisia jarrupaloja. Mukana jarrurasva.

Jarrukengät

Valmistettu parhaasta mahdollisesta teräksestä EN 10025 –standardin mukaisesti ja pintakäsitelty ehkäisemään korroosiota. Käsijarrukengät ovat radiaalihiottu asettuakseen mahdollisimman hyvin ensimmäisestä jarrutuksesta lähtien.

Jarruvaijerit

Kestävä vaijeri matalalla kitkalla helpompaan toimintaan. Helposti asennettavissa.

Kemikaalit

Pääkategoriat ProMeister kemikaaleille ovat:

  • Jäähdytinnesteet
  • Lasinpesunesteet
  • Autokemialliset nesteet
  • Tekniset sprayt

ProMeister kemikaalit ovat korkealaatuisia tuotteita valmistettu alan johtavien valmistajien toimesta. Tuotteet ovat suunniteltu ammattilaisten käyttöön, korkealla vaatimuksella toiminnan ja laadun suhteen. Jäähdytinnesteet vastaavat alkuperäislaatua ja täyttävät lähes kaikki markkinoiden vaatimukset.

Kaasujouset

Kompakti muotoilu, nopea ja helppo asennus. Ankarasti testattu pitkän kestävyyden varmistamiseksi.

Iskunvaimentimet

ProMeister iskunvaimentimissa on tiiviimpi ja sileämpi pinta koska varsi on lämpökäsitelty ennen hiomista. Korkea suoritus- ja vaimennuskyky – Mäntäventtiilin sisällä on useampi 0,01 mm tarkkuudella kalibroitu metallilevy perinteisen kierrejousen sijasta. Iskunvaimentimet ovat lisäksi kestäviä teflonpinnoitettujen mäntien ansiosta jotka ovat vastustuskykyisempiä sivuttaisvoimille sekä äärimmäisiä lämpötiloja ja painetta vastaan.

Sytytystulpat

ProMeisterin sytytystulpissa on jopa neljä kertaa pidempi elinaika. Ne myös vähentävät polttoaineen kulutusta kylmäkäynnistyksissä.