Jääli, Oulu | Dynotest Center Oy | Mekonomen Autohuolto

Välirinne 9, Jääli | Oulu

DTC Autohuolto tarjoaa ammattitaidolla ja vuosien kokemuksella korjaamopalvelut kaikkiin automerkkeihin Oulussa.

Teemme määräaikaishuollot, automaattivaihteistojen huuhtelut ja öljynvaihdot, vikadiagnostiikkapalvelut, tuulilasin vaihdot, öljynvaihdot sekä muut tärkeät autohuoltopalvelut. Meillä on käytössämme laadukkaat ja nykyaikaiset korjaamo- sekä testilaitteet.

Saat meiltä aina luotettavaa kokonaisvaltaista palvelua. Työt hoidamme aina joustavasti sekä ystävällisesti!

Palvelut; Sähköinen huoltokirja, sijaisauto, rengaspalvelut, rengasmyynti, rengashotelli, alumiinivanteiden oikominen ja korjaus, ilmastointihuolto, tuulilasienvaihdot, tuulilasien kiveniskemäkorjaukset, kattava vikadiagnostiikka ja sähkökorjaus, säätö- ja ohjelmointityöt.

PYYDÄ HUOLTOTARJOUS

Palvelumme

Ilmastointihuolto
Rengashotelli
Yrityspalvelu
Autopesu
Sijaisauto
Vuokra-auto
Sähköinen huoltokirja

Usein kysytyt kysymykset

Säilyykö auton tehdastakuu Mekonomen Autohuollossa?

Kyllä. Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja. Koska Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, niin myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä. Lisäksi saat vähintään 3 vuoden takuun varaosille.

Mikä on huollon ja korjauksen ero?

Huollossa auton kunto ja toimintakyky ylläpidetään huoltotoimenpiteillä. Korjauksen ollessa kyseessä autossa korjataan vika, vaurio, tai jotain joka ei enää toimi.

Saanko leiman huoltokirjaani?

Totta kai, huolehdithan että jätät huoltokirjan autoosi tuodessasi sen huoltoon.

Mikä on varaosa?

EU on määrittänyt varaosan olevan tuote tai komponentti (laadultaan sama kuin alkuperäinen) joka asennetaan moottoriajoneuvoon korvaamaan alkuperäistä joka on välttämätön käytön kannalta, lukuun ottamatta polttoainetta.

Saanko aina kirjallisen tarjouslaskelman Mekonomen Autohuollossa?

Kyllä, annamme kirjallisen kustannuslaskelman korjaukselle AUNE-ehtojen mukaisesti.