Espoo, Niittykumpu | Mekonomen Autohuolto

Niittykumpu | Riihitontuntie 10-12, Espoo

Tervetuloa Niittykummun Mekonomen autohuoltoon. Huollamme ja korjaamme kaikkia automerkkejä, mutta erikoisosaamisemme keskittyy Saksalaisten automerkkien kuten BMW, Mini, VAG-konsernin (VW, Audi, Seat, Skoda) sekä Mercedes-Benz autoihin. Käytössämme on BMW ja Mini merkki-diagnostiikkalaitteistot. Mekaanikkomme ja autoteknikkomme yhdistävät vuosien kokemuksen ja ammattitaidon moderniin tekniikkaan.

Hoidamme kaikkien automerkkien vuosi- ja määräaikaishuollot autonvalmistajien ohjeiden mukaisesti - jolloin myös uuden auton tehdastakuu säilyy.

Kun huollat autosi meillä, saat aina vähintään 3 vuoden takuun varaosille ja leiman huoltokirjaasi, jolloin autosi arvo säilyy. Täytämme myös sähköiset huoltokirjat.

Jos taas tarvitset maksuaikaa huollolle tai korjaukselle, voit kätevästi hakea sitä helposti sivujemme kautta sähköisesti tai paikanpäällä.

Ota ensimmäinen askel helpompaan autoelämään – valitse meidät, kun seuraavan kerran on huollon tai korjauksen tarve.

Kulku Mekonomen Niittykummun pisteeseen kulkee toistaiseksi Kotitontuntien kautta Riihitontuntielle.

PYYDÄ HUOLTOTARJOUS

Palvelumme

Ilmastointihuolto

Usein kysytyt kysymykset

Säilyykö auton tehdastakuu Mekonomen Autohuollossa?

Kyllä. Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja. Koska Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, niin myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä. Lisäksi saat vähintään 3 vuoden takuun varaosille.

Mikä on auton takuukorjaus?

Auton jälleenmyyjällä on velvollisuus hoitaa auton takuukorjaukset jotka tulevat esille auton takuuaikana. Merkkihuollot vastaavat takuukorjauksista ja niihin heillä on yksinoikeus.

Mikä on huollon ja korjauksen ero?

Huollossa auton kunto ja toimintakyky ylläpidetään huoltotoimenpiteillä. Korjauksen ollessa kyseessä autossa korjataan vika, vaurio, tai jotain joka ei enää toimi.

Saanko leiman huoltokirjaani?

EU on määrittänyt varaosan olevan tuote tai komponentti (laadultaan sama kuin alkuperäinen) joka asennetaan moottoriajoneuvoon korvaamaan alkuperäistä joka on välttämätön käytön kannalta, lukuun ottamatta polttoainetta.

Saanko aina kirjallisen tarjouslaskelman Mekonomen Autohuollossa?

Kyllä, annamme kirjallisen kustannuslaskelman korjaukselle AUNE-ehtojen mukaisesti.