Kangasala | Rengas-AT Oy | Mekonomen Bilverkstad

Mäkirinteentie 13 B, Kangasala

Lentolan Mekonomen Autohuolto (Kangasalan Rengas-AT Oy) on paikallinen autohuoltoihin ja alustan- sekä jarrujen korjauksiin erikoistunut yritys. Meiltä saat myös kaikki autoilijan rengaspalvelut saman katon alta. Huollamme kaikki merkit autonvalmistajien ohjeistusten mukaisesti. Käyttämämme varaosat ovat OEM-laatua ja myönnämme varaosille vähintään kolmen vuoden takuun.

Asiakastyytyväisyys on toimintamme keskiössä ja pidämme huolen siitä, että kaikki asiakkaamme ovat tyytyväisiä joustavaan ja korkeatasoiseen palveluumme. Palvelemme Lentolassa apteekin ja Prismakeskuksen läheisyydessä erinomaisten liikenneyhteyksien varrella. Meille on helppo poiketa palveltavaksi myös ilman ajanvarausta.

Ask for offer

Våra tjänster

AC-service
TyreStorage
Företagsservice
Warranty
Biltvätt
Lånebil
Recond
Digital Service Maintenance Record

Usein kysytyt kysymykset

Säilyykö auton tehdastakuu Mekonomen Autohuollossa?

Kyllä. Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja. Koska Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, niin myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä. Lisäksi saat vähintään 3 vuoden takuun varaosille.

Mikä on huollon ja korjauksen ero?

Huollossa auton kunto ja toimintakyky ylläpidetään huoltotoimenpiteillä. Korjauksen ollessa kyseessä autossa korjataan vika, vaurio, tai jotain joka ei enää toimi.

Saanko leiman huoltokirjaani?

Totta kai, huolehdithan että jätät huoltokirjan autoosi tuodessasi sen huoltoon.

Mikä on varaosa?

EU on määrittänyt varaosan olevan tuote tai komponentti (laadultaan sama kuin alkuperäinen) joka asennetaan moottoriajoneuvoon korvaamaan alkuperäistä, joka on välttämätön käytön kannalta, lukuun ottamatta polttoainetta.

Saanko aina kirjallisen tarjouslaskelman Mekonomen Autohuollossa?

Kyllä, annamme kirjallisen kustannuslaskelman korjaukselle AUNE-ehtojen mukaisesti.