Keuruu | Suomen Mart Auto | Mekonomen Autohuolto

Ahjokuja 6, Keuruu

Tervetuloa Mekonomen Autohuoltoon! Suomen Mart Auto on palveleva autokorjaamo Keuruun Yliahon teollisuusalueella. Huollamme sekä korjaamme kaikkia automerkkejä. Erikoisosaamistamme ovat VAG-konsernin (mm. VW, Audi, Skoda, Seat, Porsche) sekä Volvo-henkilöautojen huollot. Henkilöautojen lisäksi huollamme myös matkailuautoja, pakettiautoja, mopoautoja sekä mönkijöitä.

Kun huollat autosi meillä saat aina vähintään 3 vuoden takuun varaosille ja leiman huoltokirjaasi jolloin autosi arvo säilyy.

Voit turvallisin mielin huollattaa myös uuden autosi meillä – uuden auton tehdastakuu säilyy.

Ota ensimmäinen askel helpompaan autoelämään – valitse meidät kun seuraavan kerran on huollon tai korjauksen tarve.

PYYDÄ HUOLTOTARJOUS

Palvelumme

Ilmastointihuolto
TyreStorage
Yrityspalvelu
Warranty
Sijaisauto
Digital Service Maintenance Record

Usein kysytyt kysymykset

Säilyykö auton tehdastakuu Mekonomen Autohuollossa?

Kyllä. Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja. Koska Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, niin myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä. Lisäksi saat vähintään 3 vuoden takuun varaosille.

Mikä on auton takuukorjaus?

Auton jälleenmyyjällä on velvollisuus hoitaa auton takuukorjaukset jotka tulevat esille auton takuuaikana. Merkkihuollot vastaavat takuukorjauksista ja niihin heillä on yksinoikeus.

Mikä on huollon ja korjauksen ero?

Huollossa auton kunto ja toimintakyky ylläpidetään huoltotoimenpiteillä. Korjauksen ollessa kyseessä autossa korjataan vika, vaurio, tai jotain joka ei enää toimi.

Saanko leiman huoltokirjaani?

Totta kai, kunhan huolehdit että huoltokirja on saatavilla jättäessäsi auton huoltoon.

Mikä on varaosa?

EU on määrittänyt varaosan olevan tuote tai komponentti (laadultaan sama kuin alkuperäinen) joka asennetaan moottoriajoneuvoon korvaamaan alkuperäistä joka on välttämätön käytön kannalta, lukuun ottamatta polttoainetta.

Saanko aina kirjallisen tarjouslaskelman Mekonomen Autohuollossa?

Kyllä, annamme kirjallisen kustannuslaskelman korjaukselle AUNE-ehtojen mukaisesti.