Maxmo | Mekonomen Bilverkstad

Lövsund 427, Maxmo

Välkommen till din Mekonomen Bilverkstad. Här i verkstaden servar och reparerar vi alla bilmärken, nya som gamla. Våra mekaniker och biltekniker kombinerar erfarenhet och hög yrkeskunskap med modern teknik.

När du servar din bil hos oss får du alltid minst 3 års garanti på reservdelarna och en stämpel i serviceboken som gör att din bil behåller sitt värde.

Även du som har en ny bil med fabriksgaranti kan du tryggt lämna den i våra händer – garantin fortsätter att gälla.

Ta första steget mot ett enklare billiv – välj oss när det är dags för service eller reparation nästa gång.

Ask for offer

Våra tjänster

AC-service
TyreStorage
Företagsservice
Biltvätt
Lånebil
Uthyrningsbil
Digital Service Maintenance Record

Frågor & svar

Gäller nybilsgarantin hos en Mekonomen verkstad?

Ja. I verkstaden servas och repareras bilar av alla märken, nya som gamla. Eftersom Mekonomen alltid använder originalreservdelar eller reservdelar av motsvarande kvalité och följer biltillverkarens servicerekommendationer, gäller din nybilsgaranti. Din servicebok stämplas med Mekonomen Bilverkstad vilket ger dig trygghet och ett varaktigt värde på din bil. Dessutom får du 3 års garanti på reservdelarna.

Vad gäller vid garantireparationer?

Det är bilåterförsäljaren som ska åtgärda garantireparationer som uppkommer under bilens garantitid. Detta är de märkesbundna verkstäderna skyldiga att stå för och samtidigt är detta det enda som de har ensamrätt på.

Vad är skillnaden på service och reparation?

Service innebär att man underhåller och säkerställer bilens funktion. Reparation däremot innebär helt enkelt att man åtgärdar något som inte fungerar.

Får jag en stämpel i serviceboken hos Mekonomen?

Självklart, se bara till att den ligger tillgänglig i bilen när du lämnar in den.

Vad är en reservdel?

EU har definierat en reservdel som en produkt (av samma kvalitet som den ursprungliga) som ska monteras i eller på ett motorfordon för att ersätta komponenter som är nödvändiga för nyttjande av detsamma, undantaget bränsle.