Mekonomen Autohuolto Autokorjaamo

Mekonomen Ekenäs Butik

Kråkholmen 2, Ekenäs

I vår Mekonomenbutik hittar du ett brett utbud av prisvärda och högkvalitativa reservdelar och biltillbehör. Från oss får du också tips och råd om hur du tar hand om din bil.

I vårt centrallager i Strängnäs, Sverige finns det ca. 75.000 beställningsbara artiklar till 5 000 olika bilmodeller. Hittar du inte det du söker i butiken, så går det att beställa. Du kan hämta din beställning snabbast redan nästa dag.

Ta första steget mot ett enklare billiv – besök oss redan idag.

Frågor & svar

Hur många produkter har ni i butiken?

Det du ser på våra hyllor och väggar är bara en liten del av vårt totala produktutbud. Reservdelarna förvaras på lagret. Utöver detta har vi ca 75.000 beställningsbara artiklar. Be hjälp av vår personal för att beställa det du behöver.

Kan jag betala mina uppköp med delbetalning?

Du kan göra en Mekonomen Finansiering -ansökan i butiken eller på nätet. Det är kostandsfritt att öppna et konto och en beviljad kredit kan användas direkt. Kontot har inte heller någon årsavgift.

Får jag hjälp med monteringen av till exempel torkarblad?

I mån av tid hjälper vi dig självklart med monteringen av enklare produkter som till exempel torkarblad.

Behöver jag veta mitt registreringsnummer för att handla i butiken?

Absolut inte, men det hjälper oss att ta fram exakt rätt produkt till din bil. Vår produktkatalog bygger på produktkopplingar mot just ditt registreringsnummer.