Pohjoismaiden johtava autokorjaamoketju

Mekonomen on Pohjoismaiden johtava autokorjaamo-, varaosa- ja tarvikeketju, johon kuuluu yli 200 varaosamyymälää ja yli 1.000 autokorjaamoa. Mekonomen on osa ruotsalaista pörssiyhtiö MEKO AB:ta (aiemmin Mekonomen Group). MEKO toimii Ruotsissa, Suomessa, Norjassa, Tanskassa, Puolassa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa. MEKO koostuu Pohjois-Euroopan johtavista autojen varaosaketjuista FTZ, Inter-Team, Koivunen, MECA, Mekonomen ja Sørensen og Balchen, joilla on omaa tukkumyyntiä, yhteensä noin 670 myymälää sekä 4 400 konsernibrändeillä toimivaa korjaamoa.

Mekonomen käynnisti toimintansa Suomessa pääkaupunkiseudulla loppuvuodesta 2010. Mekonomen toimii Suomessa jo yli 70 paikkakunnalla ja lisäksi Ahvenanmaalla. Mekonomen Autohuollot ja Myymälät tarjoavat korkealaatuisia tuotteita ja palveluja ja pyrkii aina ensisijaisesti huomioimaan asiakkaan tarpeet – haluamme tehdä AutoElämästä helpomman!

Mekonomen Myymälä

Myymälöiden laajasta varaosa- ja tarvikevalikoimasta löytyy niin autoiluun kuin autoilijan vapaa-aikaan tarvittavat tuotteet. Tarjoamme laajan ja helposti saatavilla olevan valikoiman edullisia ja innovatiivisia ratkaisuja sekä tuotteita kuluttajille ja yrityksille. Valikoimasta löytyy varaosat ja tarvikkeet yli 5000 eri automalliin.

Mekonomen Autohuolto

Huollot ja korjaukset suorittaa aina ammattitaitoinen mekaanikko ja myönnämme varaosille vähintään kolmen vuoden takuun. Huollamme ja korjaamme kaikkia automerkkejä ja malleja auton iästä riippumatta.

Laajennamme toimintaamme uusille paikkakunnille aktiivisesti tavoitteenamme tarjota yhä useammalle helpompaa AutoElämää ja haemme jatkuvasti uusia yhteistyökumppaneita.

Lue lisää Mekonomen Autohuollon perustamisesta.

Lataa esite Mekonomen Autohuollon palveluista.