Mekonomen Autohuolto - Autokorjaamo

Pohjoismaiden suurin autokorjaamoketju

Mekonomen Group on Pohjoismaiden suurin autokorjaamo-, varaosa-, ja tarvikeketju jolla on oma tukkuliike sekä yli 350 myymälää ja yli 2300 Franchising korjaamoa. Mekonomen Group on ruotsalainen pörssiyhtiö joka toimii Ruotsissa, Suomessa, Norjassa, Tanskassa ja Islannissa.

Mekonomen käynnisti toimintansa Suomessa pääkaupunkiseudulla loppuvuodesta 2010. Mekonomen toimii Suomessa 17 paikkakunnalla ja lisäksi Ahvenanmaalla. Mekonomen tarjoaa korkealaatuisia tuotteita ja palveluja ja pyrkii aina ensisijaisesti huomioimaan asiakkaan tarpeet – haluamme tehdä AutoElämästä helpomman.

Mekonomen Myymälä

Myymälöiden laajasta varaosa- ja tarvikevalikoimasta löytyy niin autoiluun kuin autoilijan vapaa-aikaan tarvittavat tuotteet. Valikoimasta löytyy varaosat ja tarvikkeet yli 5000 eri automalliin.

Mekonomen Autohuolto

Huollot ja korjaukset suorittaa aina ammattitaitoinen mekaanikko ja myönnämme varaosille vähintään kolmen vuoden takuun. Huollamme ja korjaamme kaikkia automerkkejä ja malleja auton iästä riippumatta.

Mekonomenin matka Suomessa on vasta aluillaan ja laajennamme uusille paikkakunnille tavoitteenamme tarjota yhä useammalle helpompaa AutoElämää.

Haemme siksi myös jatkuvasti uusia yhteistyökumppaneita.

Lue lisää Mekonomen Autohuollon perustamisesta.