Huollamme ja korjaamme kaikki automerkit

Huollon lisäksi suoritamme korjauksia kaikille automerkeille. Käytössämme on Mekonomenin oma tietokoneohjelma, MekoTechPlus, jossa on tietoa esimerkiksi autojen elektroniikkajärjestelmistä, huolto-ohjelmista sekä työohjeita. Käytössämme on myös MekoTech Diagnos -ohjelma, joka on yksi markkinoiden täydellisimmistä ja edistyneimmistä järjestelmistä nykyaikaisen ajoneuvo- elektroniikan diagnosointiin ja vianetsintään. Sen avulla voidaan etsiä moottoriohjaukseen, ABS-jarruihin, ajonvakautukseen, ilmastointilaitteistoon, automaattivaihteistoon jne. liittyviä vikoja.
 

Takuu

Käytämme aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia 3 vuoden takuulla.*

Alkuperäisosalla tarkoitetaan että tuote on valmistettu täsmälleen samoilla laatuvaatimuksilla kuin osa joka on asennettu autotehtaalla. Vastaavanlaatuiset varaosat ovat osia jotka ovat vähintään samanlaatuisia kuin alkuperäisosat, mutta voivat olla jopa laadultaan parempia.

Sinun ei tarvitse olla huolissasi säilyykö uuden autosi tehdastakuu. Takuu säilyy, kun huollatat tai korjautat autosi Mekonomen Autohuollossa, sillä teemme työn aina ammattimaisesti autonvalmistajan ohjeiden mukaan. Lisäksi käytämme varaosia, joiden laatu vastaa vähintäänkin autonvalmistajan suosituksia. Suoritetun työn jälkeen leimaamme/rekisteröimme huoltokirjasi, joka on arvokas kun aiot myydä tai vaihtaa autosi.

 

Korkea osaaminen

Mekaanikkomme ja autoteknikkomme yhdistävät vuosien kokemuksen ja ammattitaidon alan uusimpaan tietoon ja tekniikkaan. Tarjoamme jatkuvasti lisäkoulutusta mekaanikoillemme. Painotamme erityisesti osaamista seuraavilla alueilla, kuten polttoainejärjestelmät, kytkimet, jarrut, mukavuus ja ilmastointi, sekä nykyaikaiset ajoneuvoelektroniikan diagnosointi ja vianetsintä -mittauslaitteet.

 

Nykyaikaiset varusteet

Jotta voimme huoltaa tai korjata autosi korkealaatuisesti tarvitsemme oikeanlaiset varusteet. Mekonomen Autohuollossa käytämme markkinoiden nykyaikaisimpia laitteita ja päivitämme jatkuvasti huoltodata ja tekninen informaatio -ohjelmistoamme.

 

* Jos muuta ei ole sovittu, kuitti toimii takuutodistuksena. Huomioi että takuu on henkilökohtainen ja sitä ei voi luovuttaa eteenpäin. Vaihtovaihteiston ja vaihtomoottorin takuu on 1 vuosi.