Mekonomen

Mekonomen Group är Skandinaviens största bilverkstad-, reservdel-, och tillbehörskedja som har egen grosshandel och över 460 butiker och över 3400 Franchising verkstäder. Mekonomen Group är ett svensk börsbolag med funktioner i Sverige, Finland, Norge, Danmark, Poland och Island.

Mekonomen började sin verksamhet i Finland i huvudstadsregionen i slutet av år 2010. Mekonomen verkar på 70 orter i Finland och dessutom på Åland. Mekonomen erbjuder produkter och tjänster av hög kvalité och strävar alltid till att beakta kundens behov – vi vill göra BilLivet enklare.

Mekonomen Butik

I butikernas omfattande reservdels- och tillbehörssortiment hittar du produkter för bil och fritid. Vi har reservdelar och tillbehör till över 5000 olika bilmodeller.

Mekonomen Bilverkstad

Bilarna servas och repareras alltid av yrkeskunniga mekaniker. Reservdelarna har minst 3 års garanti. Vi servar och reparerar alla bilmärken och -modeller, nya som gamla.

Mekonomens resa i Finland har bara börjat och vi utvidgar till nya orter för att kunna erbjuda allt fler ett enklare BilLiv.

Mekonomen söker även ständigt nya samarbetspartner.

Läs mer om att grunda en Mekonomen Bilverkstad.