Uusia mahdollisuuksia korjaamollesi

Liity kasvavaan joukkoomme – perusta oma Mekonomen Autohuolto

Mekonomen on pohjoismaiden suurin korjaamoketju. Vuosi toisensa jälkeen Mekonomen menestyy useassa tutkimuksessa. Kyse ei ole tilapäisyydestä sillä teemme määrätietoisesti töitä rakentaaksemme Mekonomen tavaramerkkiä yhdessä autohuoltojemme kanssa. Ja haluamme myös jatkossa pysyä huipulla kun verrataan palvelua, ammattitaitoa ja työn laatua.

Kuten ketjun lenkit jokainen meistä joutuu huolehtimaan siitä että vahvistumme ja kehitymme koko ajan jotta pystymme vastaamaan alan jatkuvasti muuttuviin haasteisiin – samalla kun meidän tulee olla kannattavia. Näin korjaamoketju pitää asemansa pohjoismaiden suurimpana ja vahvimpana ketjuna. Yhdessä haluamme olla jatkossakin asiakkaan mielessä ensimmäisenä.

Mekonomen Autohuolto -konseptin pääasiallinen tehtävä on vahvistaa korjaamoiden kilpailukykyä. Tämän päivän suurimpia haasteita on autojen kehittyvä tekniikka – mekaanikon tärkein työkalu ei ole enää jakoavain. Tietotekninen laitteisto ja tekninen osaaminen ovat lähtökohta onnistumiselle ja tämä alue on meille kaikista tärkein. Mekonomen Autohuolto -konseptiimme kuuluu myös koulutusta, hallinnollista apua, rahoitusratkaisuja unohtamatta markkinointia ja profilointia.

Näillä peruskivillä luot oikeat edellytykset menestyvälle korjaamolle. Korjaamo jossa on osaamista, taitoa ja menestystä – toisin sanoen Mekonomen Autohuolto.

Tehokas logistiikka takaa nopeat ja varmat toimitukset

Mekonomen Autohuolto –ketjuun kuuluvana, paikallislogistiikkamme huolehtii siitä, että saat varaosat toimitettua ajallaan korjaamollesi. Paikallisvaraston lisäksi käytössäsi on Suomen aluevarasto Vantaalla jossa on n. 20.000 tuotetta sekä Ruotsin keskusvarasto jossa on n. 75.000 tuotetta, yli 5000 eri automalliin. Kattavalla valikoimallamme ja nopeilla toimitusajoilla maksimoimme korjaamosi arvokkaan työajan – me toimitamme sillä aikaa kun itse voit keskittyä asiakkaidesi palvelemiseen!

Alkuperäislaatuiset varaosat – vähintään 3 vuoden takuu

Toimitamme varaosia joiden laatu vastaa vähintäänkin autonvalmistajan suosituksia. Varaosat tulevat samoilta valmistajilta joka toimittavat varaosat autoteollisuudelle. Siksi voimme antaa varaosillemme 3 vuoden takuun, joka antaa varmuutta sinulle korjaamo-omistajana ja vahvan myyntiargumentin asiakkaillesi.

Tietojärjestelmät ja korjaamoiden varustelu

Osana Mekonomenia pääset osalliseksi uusimpiin tietojärjestelmiin ja tehokkaisiin tietokoneohjelmiin. Asioita joita tarvitset nykyaikaisen ja ammattimaisen korjaamon harjoittamiseen. Tarjoamme tarvittaessa tietokonevarustuksen subventoituun hintaan ja yhteistyössä johtavien toimittajien kanssa autamme työkalujen, korjaamovarustelun ja rahoitusratkaisujen kanssa.

Koulutus ja kurssit

Mekonomen tarjoaa koulutusohjelmaa jonka aiheina mm. järjestelmä- ja ajoneuvotekniikkakursseja. Voimme myös auttaa oppisopimuskoulutusten järjestämisessä, joka mahdollistaa esim. Autoalan työnjohdon erikoisammattitutkinnon suorittamisen. Koulutusten avulla haluamme ylläpitää yhteistyökumppaniemme korkeaa osaamista ja tietotaitoa.

Mekonomen Rahoitus

Mekonomen Rahoituksen avulla voit tarjota asiakkaillesi osamaksuvaihtoehtoa korjauksen, huollon tai vaikka rengaskaupan yhteydessä. Ehdot ovat reilut ja asiakkaalle on olemassa useita maksuvaihtoehtoja.

Mekonomen Tieturva

Palvele asiakkaitasi vielä paremmin tarjoamalla Mekonomen Tieturva-palvelua edulliseen kuukausihintaan. Mitä tahansa tien päällä tapahtuu – apu on aina saatavilla.

Toimiva markkinointi

Mekonomen tekee alueellista ja paikallista mainontaa autoilijoille. Lehti-ilmoituksia, tv-mainontaa, ulkomainontaa, suorapostituksia, houkuttelevia kampanjoita ja hintatarjouksia.

Haluatko tietää lisää?

Ota yhteyttä! Puhelimitse 040 553 2332 tai sähköpostitse osoitteeseen jukka.soimetsa(at)mekonomen.fi