Vahvan tuotemerkin perusta

Profilointi ja graafinen profiili

Kun asiakas vierailee korjaamossasi ensimmäistä kertaa hänellä on tietyt odotukset. On tärkeää että korjaamoympäristöstä välittyy asiakkaalle uskottavan, turvallisen ja osaavan korjaamon mielikuva.

Siisti ja puhdas lähiympäristö on itsestäänselvyys kaikille Mekonomen Autohuolloille. Työympäristö on myös tärkeä siellä työskenteleville, sillä siisti ja hyvässä järjestyksessä oleva korjaamo on myös inspiroivampi ja tehokkaampi työpaikka.

Mekonomen-ketjun korjaamot tulee olla helposti tunnistettavissa. Siksi Mekonomenissa on käytössä graafinen konsepti jonka avulla Mekonomen Autohuollot nousevat esille. Julkisivukyltit, seinien värit, lattiat ja muut sisustukseen ja julkisivuun liittyvät ratkaisut kuuluvat graafiseen pakettiin. Saatavilla on myös Mekonomen-profiloidut käyttötavarat kuten vaatteet ja konttoritarvikkeet.

 

Sisustus ja varustelu korjaamossasi

Meidän korjaamokonseptimme avulla profiloit ja räätälöit korjaamosi toiminnan tehokkaaksi. Saatavilla on mm. sisustusmoduuleja, Shop-in-shop-malleja ja ehdotuksia varusteluun ja koneisiin. Voit muodostaa korjaamostasi sellaisen kuin haluat ja mukauttaa sitä juuri omien tarpeidesi mukaan.

Yhtenä esimerkkinä mainittakoon kuinka käytännöllistä ja järkevää on että korjaamossa on oikeanlaiset asiakkaan vastaanottotilat. Ne antavat vakavasti otettavan ensivaikutelman ja samalla luot luonnollisen rajan asiakkaan ja korjaamon työtilan väliin. Asiakastilat antavat myös mahdollisuuden esitellä myynnissä olevia tuotteita joka puolestaan tuo lisämyyntiä ja kasvattaa tuottoa.